تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ بهمن    تعداد بازدید : 2011

آغاز ثبت نام بیست و دومین دوره عتبات دانشگاهیان

ثبت نام عتبات دانشگاهیان از 27 بهمن ماه آغاز شد.

حجت الاسلام والمسلمین مطهری پور؛رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان از نام نویسی بیست و دومین دوره عتبات دانشگاهیان از روز یکشنبه 27 بهمن ماه در سایت لبیک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی لبیک، حجت الاسلام والمسلمین مرتضی مطهری پور؛ رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در جمع اصحاب رسانه گفت: ثبت نام بیست و دومین دوره از عتبات دانشگاهیان از روز یکشنبه 27 بهمن در سایت لبیک به نشانی www.labbayk.ir آغاز خواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین مطهری پور گفت:در این دوره، ثبت نام از متقاضیان دانشگاهی در گروه های اساتید، متاهلین، پسران دانشجو وکارکنان دانشگاه ها انجام میگیرد.

قابل ذکر است که دانشجویان دختر مجرد نمیتوانند در این دوره شرکت نمایند.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان افزود: ثبت نام این دوره به نسبت دوره های قبل دیرتر آغاز شد.متقاضیان تشرف به عتبات عالیات میتوانند در بازه هفت روزه نسبت به ثبت نام اولیه وشرکت در قرعه کشی اقدام نمایند.

وی افزود: طبق روال دوره های قبل با همکاری بانک ملت، وام یک و نیم میلیون تومانی برای سفرهای زمینی و وام سه میلیون تومانی برای سفرهای هوایی به زائرین دانشگاهی تعلق خواهد گرفت.

گفتنی است؛جزئیات بیشتر و خبر تکمیلی در خصوص ثبت نام تا اعزام بیست و دومین دوره عتبات دانشگاهیان متعاقبا به اطلاع دانشگاهیان کشور خواهد رسید.

دریافت تیزر:

دریافت پوستر: