۱۳۹۹ جمعه ۲۲ فروردين

برگزاری سلسله نشست های طرحی برای فردا

به گزارش روابط عمومی دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، سلسله نشست های طرحی برای فردا ویژه فعالان فرهنگی به همت فرهنگسرای باران برگزار شد.

این دوره از این سلسله نشست ها که با حضور فعالین کانون ها و تشکل های فرهنگی دانشگاه برگزار گردید با حضور اساتید مطرح کشوری همچون استاد جلیل معماریانی؛مدرس تشکیلات و دکتر محسن بیات پژوهشگر در حوزه صهیونیزم برگزار گردید.

در این دوره استاد جلیل معماریانی؛مدرس تشکیلات و علوم تربیتی،  به موضوعاتی از قبیل تشکیلات و اخلاق تشکیلاتی و باید و نبایدهای تشکیلات و دکتر محسن بیات؛صهیونیزم شناس و پژوهشگر در زمینه صهیونیزم، به موضوع دشمن شناسی در زیارت عاشورا پرداختند.

این دوره با حضور فعالان فرهنگی در دو روز پنجشنبه و جمعه، یکم و دوم اسفند ماه با حضور فعالان فرهنگی کانون ها و تشکل های دانشگاه انجام شد.