تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير    تعداد بازدید : 358

آموزه های تربیتی مکتب شهید سلیمانی

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان کرمان همایش ملی با عنوان "آموزه های تربیتی مکتب شهید سلیمانی" برگزار می گردد.

این همایش با محورهای چهارچوب نظری تربیت در آموزه های مکتب شهید سلیمانی، آسیب های تعلیم و تربیت در نظم فکری و عملی شهید سلیمانی، آموزه های تربیتی در مکتب شهید سلیمانی و روایت پژوهی خاطرات خود نوشت تربیتی در مکتب تربیتی شهید سلیمانی در دیماه 1400 همزمان با دومین سالگرد شهادت ایشان در دانشگاه فرهنگیان استان کرمان برگزار می گردد. علاقه مندان می توانند مقالات خود را تا 15 آبانماه 1400 به آدرس: کرمان، میدان خواجو، خیابان سرباز، دانشگاه فرهنگیان، پردیس خواجه نصیرالدین طوسی دبیرخانه همایش ارسال نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به پوستر همایش مراجعه نمایید.

نظر شما :