۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۹ مهر
تاریخ ایجاد: ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۹ مرداد   تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۹ مرداد

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان مجموعا با برگزاری بیش از 100 برنامه در مدت زمان دو ماه برگزاری "پویش ملی در بهشت" به عنوان دفتر نهاد برتر در بین دفاتر دانشگاههای کشور و همچنین استان کرمان به عنوان استان شایسته تقدیر در بین استان های کشور انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان؛ مراسم اختتامیه "پویش ملی در بهشت" با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، معاونان و مديران ستادي نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و برخی از مسئولان دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های سراسر کشور، برگزیدگان پویش و تنی چند از اصحاب رسانه برگزار شد.

پویش ملی در بهشت طی دو نیم فصل با مشارکت دفاتر نهاد در دانشگاه‌های سراسر کشور از اواخر فروردین ۱۴۰۰ تا اوایل تیرماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

از بخش‌های این پویش می‌توان به جشنواره‌‌ها و برنامه‌های قرآنی، دوره‌های آموزش مجازی، مسابقات کتابخوانی، برنامه‌های مواسات و همدلی، تولیدات رسانه‌ای و هنری و ... اشاره کرد.

شایان ذکر است طی ۲ ماه برگزاری پویش ملی در بهشت، بیش از ۲۴۰ هزار نفر از دانشگاهیان، اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان در محورهای ۶ گانه پويش ملی در بهشت شركت كردند و برنامه‌ها توسط ۵ عضو کمیته انتخاب برترین‌های پویش ملی در بهشت ارزیابی و داوری شدند و رتبه‌بندی منتخبان محورهاي اصلی پویش در دو بخش شركت‌كنندگان و برگزاركنندگان انجام شد.

برخی عناوین کسب شده توسط دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پویش ملی در بهشت در بازه زمانی دو ماه برگزاری پویش:

*دفتر نهاد برتر از بین بیش از 250 دفتر نهاد در دانشگاههای کشور

*دفتر نهاد برتر در محور جشنواره ها و برنامه های قرآنی

*دفتر نهاد برتر در برگزاری دوره های آموزش مجازی

*دفتر نهاد برگزیده در محور تولیدات رسانه ای و هنری

*دفتر نهاد شایسته تقدیر در حوزه سلامت معنوی و...

از دیگر اقدامات انجام شده در این دفتر میتوان به انجام شش مرحله برنامه مواسات و همدلی در زمان پویش اشاره کرد که استان کرمان را به عنوان استان برگزیده در محور مواسات و همدلی در بین استان های کشور انتخاب گردید.

همچنین در زمان برگزاری پویش بیش از 13 مسابقه کتابخوانی توسط این دفتر برگزار گردیده و یک ایده نو در زمینه تصویر سازی دعای مشلول با عنوان (مشلول) نیز ارائه گردید.

در پایان از تمامی همکارانی که در برگزاری این پویش زحمت کشیدند بویژه همکاران دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و همچنین ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمان و سایر واحدهای دانشگاه که در این زمینه با دفتر تعامل و همکاری داشتند تشکر و قدردانی مینماییم.