۱۴۰۰ جمعه ۳۰ مهر
تاریخ ایجاد: ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۱ مهر   تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۱ مهر

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و احتمال تشکیل کلاس ها بصورت حضوری نشست هم اندیشی پوشش حرفه ای برگزار شد.

در این نشست حجت الاسلام دکتر عبداللهی نیا معاون دفتر نهاد رهبری با اشاره به اینکه قانون و مقرّرات در هر جامعه و مکانی ناظم آن جامعه و مکان بوده و هر جامعه ای با توجه به هر مذهب، آیین و یا جهان بینی متناسب با آن، برای رسیدن به آن نوع جهان بینی و مذهب دست به ایجاد قوانینی می زند، لذا در تمام دنیا مرسوم است که وقتی وارد مکانی می شوید باید قوانین و کد‌های پوششی آن مجموعه را رعایت کنید. در دانشگاه نیز همینگونه است و وقتی شخصی وارد فضای دانشگاه می شود نباید با پوششی که مخصوص یک جلسه مهمانی و یا مخصوص محیط های غیر دانشگاهی است را در دانشگاه به تن داشته باشد.

توجه کردن به بحث عفاف و حجاب، همچنین پرداختن صحیح به این موضوع یکی از مباحث مهم در دانشگاه‌ها می باشد، چرا که دانشگاه محیط علم و دانش بوده لذا باید در شان دانشگاه و یک محیط علمی باشد. البته بایستی توجه داشت که این موضوع باید بصورت ریشه ای مورد بررسی قرار گرفته و آن مولفه های تاثیرگذار در بحث عفاف و حجاب بطور دقیق و علمی مورد بررسی قرار گیرد، چرا که اگر با رویکردی دقیق به این مساله نگاه شود متوجه خواهیم شد که این بحث نشات گرفته از یکسری باید و نباید های اخلاقی بوده و با بررسی این باید و نباید ها می توان به یک فرهنگ سازی در این زمینه دست یافت.

در ادامه ایشان راهکارهای ده گانه ای  را نیز در این زمینه پیشنهاد دادند.