دو شنبه 20 مهر 1405
تاریخ ایجاد : پنج شنبه 9 اسفند 1397   آخرین بروزرسانی : پنج شنبه 9 اسفند 1397   

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد رهبری، به همت فرهنگسرای باران ِ دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان، جشن بزرگ ازدوج دانشجویی با حضور نزدیک به 100 زوج دانشجو روز چهارشنبه 8 اسفندماه در محل تالار حافظ برگزار شد.

این مراسم با حضور حجت الاسلام  رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت الاسلام عارفی مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دکتر رشیدی نژاد ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمان، حجت الاسلام صباحی رئیس استانی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان کرمان، دکتر منظری توکلی ریاست دانشگاه آزاد کرمان، آقای دهقان مدیریت شعب بانک رفاه کارگران استان کرمان، مسئولین استانی و جمع کثیری از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

در ابتدا حجت الاسلام عارفی ضمن خیر مقدم و تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه (سلام الله علیها) و میلاد امام خمینی (رحمت الله علیه)، به بیان گزارشی پیرامون برگزاری جشن های ازدواج دانشجویی توسط دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان پرداخت.

ایشان همچنین با اشاره به برگزاری مراسمات عقد در جوار یادمان شهدا دانشگاه افزود: این مراسمات متبرک به نام شهیدان شد که هرچه امروز از آسایش و آرامش داریم مدیون ایشان هستیم.

دکتر رشیدی نژاد نیز ضمن تبریک ایام با سعادت میلاد حضرت زهرا (سلام الله علیها) و تبریک این مراسم به زوج های دانشجو، جشن ازدواج را از به یاد ماندنی ترین مراسمات بیان کرد.

در ادامه حجت الاسلام رستمی که میهمان ویژه این مراسم بودند ضمن تبریک به زوج های دانشجو و والدین ایشان، به بیان اهمیت بحث ازدواج پرداخته و افزود: جوانانی که اقدام به ازواج کرده اند مطمئن باشند برکت و رحمتی که خداوند وعده داده است شامل حال خود و خانواده ایشان خواهد شد.

ایشان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری، خطاب به جوانان اظهار داشت: موضوع فرزنددار شدن را به تاخیر نیاندازید؛ فرزند نعمت زندگی است و تاخیر در فرزنددار شدن ناشکری نسبت به این نعمت الهی است که گاهی اوقات امتحانات سخت تری را می آورد.

در ادامه دکتر نبی روانشناس خانواده و سخنران اصلی این مراسم در ابتدای سخنان خود به نقش زن در زندگی مشترک پرداخت.

ایشان با بیان اهمیت توجه به همسر، نکاتی را پیرامون زندگی مشترک و همسرداری بیان کرد.

از دیگر برنامه های این جشن که با اجرای آقای سعید حق بین همراه بود می توان به اهداء کتاب، شاخه نبات و کارت هدیه به زوجین، پخش کلیپ، اجرای مسابقه و اهداء جوایز، مولودی خوانی، تجلیل از زوجین و فعالین فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، اجرای برنامه توسط گروه «مشتاق»  و برش کیک توسط جوان ترین زوج دانشجو حاضر در مراسم اشاره کرد.