دو شنبه 20 مهر 1405
آخرین بروزرسانی : چهار شنبه 25 مرداد 1402    تعداد بازدید : 186

پرسمان بدون مرز با حضور دانشجویان شرکت کننده در طرح حامیم 2 و نماینده ولی فقیه در دانشگاه

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در جمع صمیمی دانشجویان شرکت کننده از سراسر دانشگاه های استان در طرح حامیم حضور یافت و سوالات آنان پاسخ دادند

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان ، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه  شامگاه سه شنبه 24 مرداد 1402 در جمع دانشجویان شرکت کننده از سراسر دانشگاه های استان در طرح حامیم حضور یافت و در فضایی صمیمانه تحت عنوان "پرسمان بدون مرز" به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.

 

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی عارفی، ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا (ع) و ماه محرم تسلیت گفت و حمله تروریستی به حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز که منحر به شهادت دو تن و زخمی شدن تعدادی از دوستداران اهل بیت گردید را محکوم و برای آن شهیدان ، علوّ درجات و همنشینی با سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و برای بازماندگان آنان صبر عظیم و اجر وافر و برای مجروحین سلامتی، از درگاه ایزد منّان خواستار شد.

 

وی با اشاره حادثه تروریستی حرم مطهر احمد ابن موسی (ع)  افزود: سپاه سایبری جمهوری اسلامی ایران قویترین ارتش سایبری در جهان می باشد و این  نوع حرکتهای کور تروریستی،  نشانه ضعف اطلاعاتی و عملکردی دشمنان می باشد.

 

نمایده ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در خصوص  تحلیل حوادث پائیز 1401  ضمن تبیین مسائل و اتفاقات سال گذشته به بیان اهداف دشمنان نظام جمهوری اسلامی پرداخت و افزود  جنگ ترکیبی که  کشورهای خارجی علیه ما به راه انداختند شامل جنگ نرم ، جنگ سخت  و جنگ اقتصادی بود.

 

حجت الاسلام و المسلمین  عارفی در ادامه افزود:  جنگ نرم در حقیقت جنگ مغزهاست و مرز مشخصی ندارد و دشمن می تواند از طریق  فضای مجازی و ابزاری مانند  تلفن همراه به فکر و مغز جوانان ما نفود نماید و بدون پرداخت هیچ هزینه و نیروی انسانی ، به اهداف خود  در کشورهای مورد هدف خود برسد. و همچنین  در نهایت با به آشوب کشیدن خیابان ها و دانشگاه ها، جنگ سخت به راه بیاندازد.

 

و ی با اشاره به نحوه شکل گیری اغتشاشات، به مسئله سوریه سازی ایران پرداخت و خاطر نشان ساخت دشمن در سوریه ابتدا با  اعتراضات معمولی  وکشته سازی وارد صحنه شد و بعد با استفاده از رسانه های عمومی اعم از ماهواره و فضای مجازی مسئله را بزرگ کرد و دست به تحریک احساسات توده مردم زد در این فضای غبار آلود خیابان ها به آشوب کشیده شد و جرح و قتل های فراوان از طرف مخالفین دولت به اسم دولت بوجود آمد؛ چهره های سرشناس(سلبریتی ها) نیز تحت تاثیر جنگ روانی و تبلیغاتی دشمن هم صدا با مخالفین شدند،و مردم را به میدان کشاندند. سر و کله داعش پیدا شد و دشمن با عملیات جنگ سخت (جنگ نظامی) به شعار دولت اسلامی عراق و شام پرداخت، تمام دنیای غرب (یعنی  دشمنان محور مقاومت و دولت بشار ) پشت سر شورشیان قرار گرفتند.  سوریه به تصرف دشمن (داعش) درآمد و  فقط قسمت خیلی کوچک از سوریه به دست دولت حاکم باقی ماند؛ کشور ویرانه شد و بیش از ۶۰۰ هزار نفر از مردم سوریه کشته شدند میلیون‌ها نفر آواره به کشورهای دیگر پناه بردند.

 

 این نسخه دردناک قرار بود در ایران اجرا شود،  قسمتی از آن اجرا شد اما با هوشیاری و بصیرت مردم ایران و با درایت و مدیریت حضرت آقا و نیروهای امنیتی این طرح در ایران شکست خورد.

 

وی با توصیه به دانشجویان در خصوص اهمیت کسب علم و دانش، افزایش سواد رسانه ای و استفاده صحیح از فضای مجازی در جهت تبیین مسائل سیاسی و دینی لازم  و آمادگی و مقابله با جنگ نرم دشمن، ضروری دانست.

 

این جمع صمیمانه که در محل مسجد باقر العلوم (ع)  دانشگاه باهنر برگزار گردید تا پاسی از شب ادامه داشت وحجت الاسلام و المسلمین عارفی به سوالات دانشجویان در زمینه های سیاسی و اعتقادی پاسخ دادند.

 

 

 

IMG_2563.JPG
photo6223756740.jpg
IMG_2568.JPG
نظر شما :
captcha