دو شنبه 20 مهر 1405
آخرین بروزرسانی : یکشنبه 6 ابان 1403    تعداد بازدید : 341

بیست و هفتمین دوره جشن ازدواج دانشجویی (همسفر تا بهشت) آغاز شد

این دوره جشن به منظور ترویج فرهنگ ازدواج و حمایت از زوج‌های جوان آغاز شده و ثبت‌نام آن تا ۳۰ آبان ۱۴۰۳ ادامه دارد. زوجینی که حداقل یکی از آن‌ها دانشجو بوده و تاریخ رسمی عقد آن‌ها بین ۱ فروردین ۱۴۰۲ تا ۳۰ مهر ۱۴۰۳ باشد، می‌توانند در این دوره ثبت‌نام کنند.

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان با توجه به اهمیت حمایت از زوج‌های جوان، بیست و هفتمین دوره جشن ازدواج دانشجویی تحت عنوان «همسفر تا بهشت» از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود. این رویداد فرهنگی و آموزشی فرصتی مناسب برای زوج‌های دانشجو است تا در فضایی معنوی و فرهنگی به آغاز زندگی مشترک خود بپردازند.

 

📆 مهلت ثبت‌نام:
زوج‌ها می‌توانند تا ۳۰ آبان ۱۴۰۳ با مراجعه به سایت ezdevaj.nahad.ir نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

🖊 شرایط ثبت‌نام:

  1. در این طرح، حداقل یکی از زوجین باید دانشجو باشد و تاریخ رسمی عقد آن‌ها باید در بازه زمانی ۱ فروردین ۱۴۰۲ تا ۳۰ مهرماه ۱۴۰۳ بوده باشد.
  2. ملاک شرکت در این طرح، دانشجو بودن یکی از زوجین در تاریخ عقد است، نه در زمان ثبت‌نام.
  3. در صورتی که هر دو زوج دانشجو باشند، یکی از آن‌ها باید به عنوان داوطلب اصلی در سامانه ثبت‌نام کند.
  4. برای قطعی‌شدن ثبت‌نام، زوجین باید حداکثر تا دو هفته پس از ثبت‌نام اولیه، مراحل نهایی ثبت‌نام و انتخاب کاروان را طی کرده و تایید نهایی را از سامانه دریافت نمایند.

🔻 هزینه‌ها:
کلیه هزینه‌های اسکان، پذیرایی و برنامه‌های فرهنگی آموزشی در مشهد مقدس بر عهده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری خواهد بود؛ با این حال هزینه‌های رفت و آمد به مشهد مقدس و بالعکس به عهده زوجین است.

🔻 توجه:
متاسفانه امکان شرکت برای جاماندگان دوره‌های گذشته وجود ندارد، لذا از تماس غیرضروری با ستاد ازدواج دانشجویی پرهیز فرمایید. همچنین دانشجویانی که ازدواج مجدد کرده‌اند، حق ثبت‌نام در این دوره را ندارند.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها مراجعه فرمایید.

 

 

نظر شما :
captcha