دو شنبه 20 مهر 1405
آخرین بروزرسانی : شنبه 28 شهریور 1405    تعداد بازدید : 55
به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان،

💢 نشست هم‌افزایی ائمه جماعات و مبلغین خوابگاه‌های دانشجویی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان، همزمان با آغاز ترم تحصیلی جدید، نشست هم‌افزایی ائمه جماعات و مبلغین خوابگاه‌های دانشجویی با حضور حجت‌الاسلام ابوذر عرب، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان، برگزار شد.

💢 نشست هم‌افزایی ائمه جماعات و مبلغین خوابگاه‌های دانشجویی با محوریت آغاز ترم تحصیلی جدید برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان، همزمان با آغاز ترم تحصیلی جدید، نشست هم‌افزایی ائمه جماعات و مبلغین خوابگاه‌های دانشجویی با حضور حجت‌الاسلام ابوذر عرب، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در محل دفتر نهاد برگزار شد.

🔹 در این نشست، ضمن بررسی شرایط و اقتضائات آغاز سال تحصیلی جدید، بر ضرورت تقویت ارتباط مستمر و مؤثر ائمه جماعات و مبلغین با دانشجویان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در محیط خوابگاه‌ها تأکید شد.

🔹 شناسایی و استفاده از فرصت‌های تبلیغی موجود در خوابگاه‌ها، بررسی دغدغه‌ها، پرسش‌ها و شبهات دانشجویان و گفت‌وگو درباره شیوه‌های پاسخگویی مناسب به نیازهای فکری، فرهنگی و اعتقادی آنان از جمله محورهای مطرح‌شده در این نشست بود.

🔹 همچنین تهدیدها و فرصت‌های پیش‌روی ترم جدید، آسیب‌شناسی وضعیت فرهنگی و اجتماعی خوابگاه‌های دانشجویی، شناسایی مسائل و کمبودهای موجود و بررسی راهکارهای مناسب برای مدیریت و ساماندهی این مسائل مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

🔹 در ادامه، بر این موضوع تأکید شد که نقش ائمه جماعات در خوابگاه‌ها نباید صرفاً به اقامه نماز جماعت محدود شود؛ بلکه حضور فعال، ارتباط صمیمانه با دانشجویان، گفت‌وگو، همراهی و پاسخگویی به دغدغه‌های آنان می‌تواند زمینه‌ساز ارتباط مؤثرتر و نقش‌آفرینی بیشتر در عرصه فرهنگی و اجتماعی خوابگاه‌ها باشد.

🔹 بررسی نیازها و مسائل ائمه جماعات و مبلغین، نحوه حمایت و پشتیبانی دفتر نهاد، رفع نیازهای موجود، ایجاد هماهنگی بیشتر میان ائمه جماعات و مجموعه‌های مرتبط با خوابگاه‌ها نیز از دیگر موضوعات مطرح‌شده در این جلسه بود.

🔹 در بخش دیگری از نشست، بر ضرورت تدبیر و برنامه‌ریزی برای امور خوابگاه‌ها، شناسایی مسائل پیش از تبدیل شدن به آسیب، استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی موجود و طراحی برنامه‌های متناسب با نیازهای دانشجویان تأکید شد.

🔹 همچنین مقرر شد با توجه به شرایط و اقتضائات هر یک از خوابگاه‌ها، مسائل و نیازهای موجود با دقت بیشتری مورد بررسی قرار گرفته و با همکاری ائمه جماعات، مبلغین و مسئولان مربوطه، برای هر یک از موضوعات، راهکارهای عملیاتی و قابل اجرا پیش‌بینی شود.

🔹 در پایان این نشست، بر هم‌افزایی، هماهنگی و ارتباط مستمر میان ائمه جماعات، مبلغین و دفتر نهاد و همچنین ضرورت ترسیم یک نقشه راه مشخص برای فعالیت‌های فرهنگی، تبلیغی و اجتماعی خوابگاه‌های دانشجویی در ترم جدید تأکید شد؛ تا ظرفیت حضور ائمه جماعات در خوابگاه‌ها بیش از پیش در راستای ارتباط با دانشجویان و پاسخگویی به نیازهای آنان مورد استفاده قرار گیرد.

photo_1_2026-09-19_10-42-04
IMG_6534
IMG_6538
IMG_6544
photo_2_2026-09-19_10-42-04
photo_3_2026-09-19_10-42-04
IMG_6532
photo_4_2026-09-19_10-42-04
photo_5_2026-09-19_10-42-04
photo_6_2026-09-19_10-42-04
photo_7_2026-09-19_10-42-04
نظر شما :
captcha