به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد رهبری، حجت الاسلام والمسلمین عارفی در برنامه زنده گفت و گو ویژه خبری روز چهارشنبه در شبکه استانی کرمان، پیرامون چیستی وحدت حوزه و دانشگاه اظهار داشتند: وحدت حوزه و دانشگاه به معنای وحدت فیزیکی نیست؛ بلکه به معنای وحدت در هدف است برای ایجاد تمدن بزرگ اسلامی.
مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به تاریخچه تشکیل دانشگاه در ایران افزودند: دانشگاه تهران که اولین دانشگاه بنا شده در ایران است، توسط دو شخصیت علمی و حوزوی به نام آیت الله بهبهانی و آیت الله شریعتی بنا نهاده شده است و این نشان دهنده وحدت حوزه و دانشگاه از ابتدا می باشد.
ایشان با بیان اینکه خاستگاه حوزه و دانشگاه دو جریان جدا از هم نیست افزودند: تنها به دلیل گستردگی، پیچیدگی و تخصصی شدن علوم، این دو مرکز بزرگ علمی تفکیک شدند.
حجت الاسلام والمسلمین عارفی با اشاره به توطئه های دشمنان برای تفرقه بین این دو نهاد علمی افزودند: کنار هم قرار گرفتن حوزه و دانشگاه موجب شگل گیری اتفاقات بزرگی خواهد شد و ترس دشمن نیز از همین موضوع است؛ اوایل انقلاب این اتحاد عملی شکل گرفت و دانشگاه ها کانون حرکت بر ضد طاغوت شدند و در کنار حوزه این انقلاب بزرگ را شکل دادند.
ایشان در پاسخ به اینکه چرا نهضت ترجمه، جای خود را رها نمی کند و منجر به تولید علم نمی شود اظهار داشتند: ماندگاری در نهضت ترجمه یعنی عدم نوآوری و تفکر جدید؛ ترجمه در ابتدای هر علم قابل پذیرش است اما ماندن در آن نشانه خوبی نیست. باید از دیدگاه تمام دانشمندان جهان استفاده کرد اما این به معنای عدم نوآوری و خلاقیت نیست.
حجت الاسلام والمسلمین عارفی در پایان این گفت و گو افزودند: تفرقه میان حوزه و دانشگاه هیچ مفهوم عقلی و متعارفی ندارد زیرا این دو مکمل هم بوده و در کنار هم تعالی پیدا می کنند.

.JPG)
.JPG)