دو شنبه 20 مهر 1405
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 27 ابان 1399    تعداد بازدید : 488

بازتاب فعالیت های دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی کرمان در خبرگزاری فارس.

بازتاب فعالیت های دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی کرمان در خبرگزاری فارس.

جریان «همدلی» نهاد رهبری در علوم‌پزشکی کرمان/ از اهدای بسته معیشتی تا ترخیص 3 هزار بیمار نیازمند

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در ایام همه‌گیری بیماری کووید 19 فعالیت‌های مختلفی توسط نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان از جمله اهدای 2 هزار بسته کمک‌معیشتی و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سلامت کرمان انجام شده است.

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، به نقل از خبرگزاری فارس حجت‌الاسلام علی عارفی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در کرمان اظهار داشت: در ایام همه‌گیری بیماری کووید 19 فعالیت‌های مختلفی توسط نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان در راستای مبارزه با این بیماری انجام شده است.

وی بیان داشت: فعالیت‌های صورت گرفته در سه حوزه مجموعه ستادی دفتر نهاد، فضای مجازی و اقدامات انجام شده در بیمارستان‌ها به همت کارگروه فرهنگی بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.

سئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان همچنین از برگزاری نمایشگاه‌های مختلف، کمک به برپایی کارگاه ساخت شیلد، راه‌اندازی کارگاه تولید ماسک، کارگاه تولید دستگاه ضدعفونی‌کننده، پیگیری نیازهای معنوی بیماران و کادر درمان و تقدیر و تشکر از کادر درمان و پزشکان خبر داد.

عارفی خاطرنشان کرد: برای شاد نگه‌داشتن و تزریق روحیه امید در دانشجویان و کادر درمان برنامه‌ریزی برای نخستین جشن ازدواج مجازی دانشجویی کشور انجام شد و در این مراسم برنامه‌های مختلفی از جمله تقدیر از زوج پرستار شاغل در بیمارستان افضلی‌پور به بهانه قدردانی از زحمات مدافعان سلامت، قرائت خطبه عقد یک زوج جوان دانشجو و اجرای موسیقی زنده توسط خواننده جوان را داشتیم.

وی ادامه داد: همچنین با حمایت یک بانک به 40 نفر از بینندگان جشن ازدواج مجازی دانشجویی به قید قرعه جوایز نفیسی اهدا شد و در این مراسم به 80 زوج دانشگاه علوم پزشکی کرمان هدیه یک میلیون تومانی از طرف دفتر نهاد اهدا شد.

عارفی در ادامه سخنان خود از کمک‌های معیشتی مومنانه در راستای لبیک به فرمایشات رهبری در باب مواسات و کمک‌های مومنانه در این ایام سخن به‌میان آورد و افزود: با کمک کادر همراه و هیئت‌های دانشجویی، کارمندی و استادی و گروه‌های مختلف دانشگاهی توانستیم کمک‌های ارزنده‌ای را در این ایام به گروه‌های مورد هدف از جمله نیازمندانی که به‌واسطه بیماری کرونا بیکار شدند، کودکان دچار سوء‌تغذیه و ... اهدا شد.

جریان «همدلی» نهاد رهبری در علوم‌پزشکی کرمان/ از اهدای بسته معیشتی تا ترخیص 3 هزار بیمار نیازمند

وی ابراز داشت: کمک‌هایی از جمله حدود 2 هزار بسته کمک‌معیشتی به ارزش هر بسته 300 هزار تومان، 150 بسته تحصیلی برای دانش‌آموزان نیازمند به ارزش هر بسته 150 هزار تومان، تامین لباس گرم و وسایل گرمایشی برای 300 نفر به ارزش هر بسته یک میلیون تومان و ترخیص 3 هزار بیمار نیازمند با کمک‌های مالی انجام شده است.

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان همچنین از خرید تجهیزات حفاظتی پرستاران برای یک‌هزار نفر، توزیع مواد ضدعفونی‌کننده برای 3 هزار نفر، توزیع 13 هزار ماسک بین نیازمندان، حمایت بیمه‌ای از بیماران نیازمند، 30 میلیون تومان هزینه دارو و ایاب و ذهاب و ضروریات بیماران نیازمند، تامین مواد ضدعفونی‌کننده برای معابر و مساجد، تامین 300 کیلوگرم مرغ برای کودکان دارای سوءتغذیه خبر داد.

عارفی خاطرنشان کرد: قرارگاه فرهنگی سردار دل‌ها «شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی» از ابتدای شیوع بیماری کرونا با حضور روحانیون مستقر در بیمارستان‌ها، پرسنل دفتر نهاد و افراد صاحب‌نظر از معاونت بهداشتی دانشگاه برای نحوه عملکرد و حضور دفتر نهاد در مبارزه با بیماری ویروس کرونا در دفتر نهاد راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به فرمایش رهبر انقلاب اسلامی در زمینه ورود نیروهای داوطلب به عرصه میدان جهاد با بیماری کرونا تصریح کرد: با توجه به نیاز حضور جریان‌های جهادی برای یاری رساندن به کادر درمان در ابتدای شیوع بیماری کووید 19، دفتر نهاد رهبری با راه‌اندازی کارگاه جهادی تولید ماسک در بیمارستان باهنر و تولید دستگاه ضدعفونی‌کننده در فرهنگسرای باران وابسته به دفتر نهاد رهبری به یاری کادر درمان ورود کرد.

عارفی افزود: در مرحله بعد برای لبیک گفتن دوباره به فرمایش رهبر انقلاب و با توجه به وضعیت قرمز استان کرمان همچنین فعالیت‌های دیگری را در یاری رساندن به کادر درمان و بیماران کرونایی برنامه‌ریزی کردیم که در حال انجام است.

وی بیان کرد: برگزاری پویش نذر خون با تهیه حدود 30 بسته خون، تقدیر از کادر درمان، روسای بیمارستان‌ها و مدیران، ظایزنی و جلسات متعدد با سازمان تبلیغات اسلامی، سپاه پاسدران و بسیج طلاب برای برنامه‌ریزی حضور نیروهای جهادی در بیمارستان‌ها و برگزاری کلاس آمادگی نیروهای جهادی برای ورود به بیمارستان از جمله اقدامات انجام شده است.

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان همچنین حضور همه‌روزه و دائمی روحانی مستقر و دائمی دفتر نهاد رهبری در بیمارستان‌ها، عیادت و پیگیری همه‌روزه امور معنوی بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها، پیگیری امور مربوط به کفن و دفن اموات کرونایی از طریق بیمارستان‌ها، مرکز بهداشت شهرستان و سازمان بهشت زهرا(س) شهرداری کرمان را از دیگر اقدامات صورت گرفته برشمرد.

عارفی اضافه کرد: تشکیل جلسات متعدد با روحانیون مستقر در بیمارستان‌ها و پیگیری امور معنوی و عبادی در بیمارستان‌ها، اطلاع‌رسانی خطر بیماری کرونا در سطح شهر توسط هیئت کارمندی سردار دل‌ها «شهید حاج قاسم سلیمانی» وابسته به دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و تقدیر از آنها توسط مسئول دفتر نهاد از جمله برنامه‌های انجام شده است.

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان در ادامه سخنان خود از پیگیری و هماهنگی با دفتر آستان قدس رضوی و تهیه 3 هزار بسته نبات متبرک برای توزیع در بیمارستان‌ها خبر داد.

عارفی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت با اشاره به شهید دکتر سیدمهدی بهشتی شیرازی پزشک متخصص اطفال بیمارستان علی‌بن ابیطالب(ع) شهرستان راور و شهیده ام‌البنین شاهمرادی‌پور پرستار بیمارستان مهرگان کرمان خاطرنشان کرد: صدور پیام تسلیت مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه خطاب به خانواده، همکاران و همشهریان و شرکت و همراهی در مراسم تشییع و تدفین شهدای مدافع سلامت و ... از جمله اقدامات صورت گرفته است.

 

نظر شما :
captcha